top of page

De T-box

T-Box voor koppeling aan tv of monitor

De T-Box is een stukje hardware dat is gebaseerd op de Raspberry Pi 4. Deze wereldwijd goed verkrijgbare hardware is modern, flexibel, gestandaardiseerd en zeker betaalbaar!

Raspberry_Pi_4.jpg

De T-Box wordt door ons ingericht met eigen ontwikkelde software (op een Linux OS) die het mogelijk maakt om echte "plug and play" te ondersteunen. 

Het  spreekt voor zicht dat de T-box naadloos integreert met onze cloud software. De T-box maakt gebruik van standaarden. Dit maakt ook dat vrijwel elke TV of monitor (zelfs verouderde modellen) te combineren is met onze T-box. Zolang er een HDMI aansluiting voorhanden is (of middels verloop snoertje DVI) is dit systeem bruikbaar. 

HDMI plug

De T-box is klein en gemakkelijk te bevestigen op de TV of monitor. Dit hoeft echter niet. Het kleine boxje kan ook in de buurt worden bevestigd. 

Afhankelijk van het gekozen model en abonnement wordt de T-Box uitgerust met een sensor. Deze sensor(en) detecteert of er mensen in de buurt zijn. Dat wordt bijgehouden en geeft zo een indicatie van het bereik van de gespeelde media. 

sensor.jpg
bottom of page